Анонс нових продуктів Hopeland, створених з використанням нових чіпів Impinj E710 RAIN

Hopeland Impinj

Сьогодні компанія Hopeland Technologies випустила нову серію RFID пристроїв, сумісних з новим RFID чіпом Impinj E710 RAIN, включаючи інтегрований зчитувач рівня IoT Android  з додатковим антенним портом Shine HH100, ручний Android Handheld термінал Wing HY820 і серію Smart УВЧ-модулів серії HZ510.

  • RFID-зчитувач HH100 серії Hopeland Shine – це інтегрований пристрій Smart IoT, розроблений на базі восьмиядерного процесора, ОС Android 9.0. , з вбудованою 9dbi антеною, додатковим RF-портом, Wi-Fi, Bluetooth, 4G. Ступінь захисту на промисловому рівні IP67 для використання в будь-яких погодних умовах.
  • Hopeland Wing HY820 – це високо інтегрований портативний RFID зчитувач Android на базі восьмиядерного процесора / 2,3 ГГц, включаючи камеру, GPS, 1D і 2D штрих-код, Wi-Fi, Bluetooth, 4G. Висока дальність читання до 15 метрів і відмінне читання множини тегів.
  • Hopeland Smart HZ510 / HZ511 – це мініатюрні модулі зчитування і запису UHF RFID, які підтримують вихідну потужність до 33 дБм – відмінний вибір для інтеграції в портативні пристрої для запису і зчитування.

E710 RAIN RFID

Нещодавно випущені мікросхеми зчитування RFID Impinj E710, E510, E310 RAIN розглядаються як одне з найважливіших поліпшень в області після Impinj Indy R2000 / R500, які встановили кращі показники ефективності за останнє десятиліття.

Impinj – провідний світовий постачальник рішень RAIN RFID. На основі передових технологій компанії і тісної співпраці з галузевими партнерами, вони створила широкий спектр продуктів, включаючи високопродуктивні чіпи, зчитувачі і програмне забезпечення. Компанія має на меті допомогти компаніям і людям аналізувати, оптимізувати і впроваджувати інновації, підключаючи мільярди повсякденних речей (таких як одяг, автозапчастини, багаж і товари) до Інтернету.

У порівнянні з мікросхемами зчитувачів Impinj Indy R2000 і R500, нові чіпи зчитувачів Impinj E710, E510 і E310 забезпечують високу продуктивність, інтеграцію і простоту використання:

  • До двох разів краще чутливість для надійної роботи в нових та існуючих рішеннях.
  • До 80% менше конструкція системи RAIN RFID ідеально підходить для невеликих пристроїв IoT наступного покоління.
  • На 50% нижче енергоспоживання мікросхеми, підтримує енергоефективні пристрої, що працюють від акумуляторів.
  • Програмна і конструктивна сумісність для легкого оновлення продуктів і повторного використання дизайну.

 

нова серія чіпів Impinj

У другій половині цього року, маючи на меті всебічне поліпшення користувацького досвіду продуктів, компанія Hopeland послідовно модернізує всі RFID-зчитувачі серії Shine і Sharp, для використання  сумісно із чіпами Impinj E710.