UHF мітки для відстеження медичних інструментів

UHF метки для отслеживания медицинских инструментов

UHF мітки для відстеження медичних інструментів, як приклад OPPD5 UHF RFID тег, призначені для задоволення суворих умов експлуатації в охороні здоров’я, а також жорстких процесів стерилізації, можуть використовуватися для автоматизації аспектів універсального протоколу Joint Commision, а також для задоволення вимог FDA UDI.

Для виробників медичних інструментів OPPD5 UHF анти металеві теги можуть використовуватися для ідентифікації кожного інструменту. Що ще більш важливо, RFID не вимагає сканування в зоні прямої видимості (подібно штрих коду), тому інструменти можна сканувати, навіть якщо мітка, UDI тег невидимі. Теги OPPD5 on-metal UHF також можуть надати додаткову інформацію та надати інші переваги в ланцюжку поставок медичних послуг.

RFID маркування індивідуальних хірургічних інструментів дозволяє отримати статистику життєвого циклу кожного інструменту (зображення, ім’я, виробник, ідентифікаційний номер виробника, дату покупки, кількість циклів стерилізації, історію ремонту і місце розташування). Це забезпечує безпеку, управління активами і економію коштів для закладів охорони здоров’я, як в хірургічному відділенні, так і за його межами.